
Te etapy to: więdnięcie, zwijanie, fermentowanie i suszenie. Każdy z tych procesów ma swój unikalny tok który za każdym razem musi przebiegać identycznie. Producent herbat doskonale wie że najlepiej jego herbata smakuje bez zbędnych dodatków.W ten sposób może niepotrzebnie stracić swój smak. Dlatego herbata czarna z dodatkami, owszem występuje,ale bez większego zainteresowania wśród konsumentów. Herbata dla gastronomii i herbata dla restauracji to nic innego jak czarna herbata. English Breakfast to termin jak najbardziej powiązany z herbatą czarną, bo herbata jest najczęstszym napojem pitym podczas posiłków na świecie.
Kończąc opisywać nasz czarny napar watro wspomnieć że jest coś takiego jak herbata on line. Herbaciarnie występują również w realny sposób ale sklep internetowy to szybki sposób na przejrzenie wielu herbaciarni,wraz z obrazkami i opisami herbat.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz